Sparkling Wine

 

7 Cielo Prosecco, Italia

Vaalea ja vihertävä väri, raikas sitrusten ja päärynän säväyttämä tuoksu on hedelmäinen ja herkullinen. Miellyttävä maku on pirteän hapokas ja raikas.
Pullo 41€ / 12cl 6,70€

 

Pere Ventura Classic Cava, Espanja
Kullan vivahtava väri ja hienostuneet kuplat. Tuoksussa sitrusta ja viheromenaa. Maku on elegantti, jossa raikasta hedelmää ja kypsytyksen tuomaa tasapainoisuutta.

Pullo 39€ / 12cl 6,50€

 

 

Rose Wine

 

That’s Neiss Pink Riesling, Saksa

Kaunis, lohenpunainen väri. Tuoksussa kypsää vadelmaa, sitrushedelmiä, viherpäärynää ja hieman kukkeutta. Puolikuiva, raikkaan hapokas ja mineraalinen rieslingrosee.

Pullo 47€ / 16cl 10,80€ / 12cl 8,30€

 

 

White Wine

 

Masi Modello Bianco, Italia
Väri vaalean oljenkeltainen. Raikkaassa tuoksussa omenaa ja greippiä. Maku on kuiva, raikas ja omenaisen hapokkuuden lisäksi siinä aistii myös kermaista suutuntumaa. Jälkimaku on pitkä ja eloisa. Erinomainen hinnan ja laadun suhde.

Pullo 37€ /16cl 8,20€ / 12cl 6,70€

 

Anselmann Riesling Classic, Saksa
Vaaleankeltainen väri. Tuoksussa aprikoosia, sitrushedelmiä ja hunajamelonia. Kuiva ja mineraalinen, erittäin hedelmäinen ja raikkaan hapokas Riesling.

Pullo 41€ /16cl 9,20€ / 12cl 7,30€

 

Les Salices Viognier, Ranska
Vaaleankeltainen väri, runsas tuoksu, jossa on aprikoosia, ananasta, ruusua, paahdettua mantelia ja hentoa suolaheinää. Maultaan täyteläisen hedelmäinen, vivahteikas ja elegantti viini.

Pullo 41€ /16cl 9,20€ / 12cl 7,30€

 

Weingut Dreisgacker, Saksa
Tuoksu on runsaan hedelmäinen, hunajameloninen, keltaluumuinen ja kukkainen. Maultaan raikas ja tasapainoinen kokonaisuus. Rypäleinä Müller Thurgau, Riesling ja Silvaner.

47€ /16cl 10,80€ / 12cl 8,30€

 

Jean Leon 3055 Chardonnay, Espanja
Vaaleankeltainen väri. Maultaan aromaattinen ja ihanan kukkainen. Aistittavissa trooppista hedelmäisyyttä ja hieman tammea. Tasapainoinen viini, jossa hyvä hapokkuus. Jälkimaku on pitkä ja elegantti.

Pullo 49€

 

Masi Posessioni Serego Alighieri, Italia
Vaaleankeltainen väri. Tuoksusta aistii ensin Sauvignon Blancille tyypillistä herukkaisuutta, jota seuraa Garganegan päärynäiset ja persikkaiset aromit. Maku on kuiva, erittäin raikas ja ihastuttavan hapokas. Suuntäyttävä hedelmäisyys ja runsas maku antavat viinille pitkän jälkimaun, josta löytyy sitruunaisuutta sekä häivähdys mantelin paahteisuutta ja mausteisuutta.

Pullo 48e

 

Gocci Grifoni Passerina, Italia
Kuivahko, kukkainen ja keskihapokas. Tuoksussa valkoisia kukkia, limettiä, mandariinia ja aprikoosia. Passerina on rypäleenä harvinaisuus Marchen alueelta Italiasta. Hieno viini kevyemmän ruoan kanssa tai sellaisenaan!

Pullo 54€

 

 

Red Wine

 

Masi Modello Rosso, Italia
Keskitäyteläinen, hyvin pehmeä ja vähätanniininen. Maussa havaittavissa mustaherukkaa, suklaata ja vaniljaal

Pullo 37€ / 16cl 8,20€ / 12cl 6,70€

 

Bio Bio Merlot, Italia
Keskitäyteläinen, tanniininen ja erittäin marjainen! Todella maistuva viini, joka sopii sellaisenaan tai tuhdin ruoan kera.
Pullo 39€ / 16cl 8,60€ / 12cl 7€

 

Camden Park Shiraz, Austria
Muhkean täyteläinen ja pehmeä, tummia marjoja ja tammen tuomaa mausteisuutta sekä paahdetta.

Pullo 39€ /16cl 8,60€ / 12cl 7€

 

Into The Woods G.S.M, Ranska
Tummanpunainen väri. Tuoksu on karhunvatukkahilloinen, luumuinen, paahteisen tamminen ja mausteinen. Erittäin täyteläinen ja roteva viini, runsas suutuntuma, hyvät tanniinit ja miellyttävä hapokkuus. Rodukas viini, jossa on erinomainen tasapaino ja runsas jälkimaku.

Pullo 47€

 

3 Finger Jack Cabernet Sauvignon, USA
Tummanpunainen väri. Runsaan hedelmäisessä tuoksussa tummaa luumua ja kirsikkaa sekä mustapippuria ja hentoa paahteisuutta. Miellyttävät tanniinit ja pitkä jälkimaku.

Pullo 54€

 

Tosalet Priorat, Espanja
Väriltään syvän purppura viini, jonka tuoksussa on punaherukkaa, eukalyptysta sekä maaperän tuomaa mineraalisuutta. Melko täyteläinen ja intensiivisen hedelmäinen viini, jossa on korkea hapokkuus ja napakat tanniinit. Viiniä on suodatettu vain hieman, ja pulloihin saattaa kertyä ajan saatossa hieman sakkaa.

Pullo 54€

 

Cocci Grifoni San Passo Rosso, Italia
Rubiininpunainen väri, tuoksussa on kesäisiä marjoja, kirsikkaa, vadelmaa ja yrttejä. Raikas ja luonteikas viini, jota hapokkuus ja tanniinit tasapainottavat. Rypäleinä Montepulciano ja Sangiovese.

Pullo 52€

 

Masi Costasera Amarone Classico, Italia
Syvä, rubiininpunainen väri. Tuoksussa kirsikkaa ja kiehtovan lempeitä mausteisia aromeja. Pehmeä suuntuntuma, maussa kaakaota ja paahteisuutta, kirsikan ja luumun aromeja sekä aavistus kanelia ja vaniljaa. Erinomainen tasapaino, jota tukevat ryhdikäs hapokkuus ja pehmeän kypsät tanniinit. Täyteläinen ja pitkä jälkimaku.

Pullo 85e